Om Värme & VVS på Tjörn

Värme & VVS på Tjörn bildades 2024 efter att vi insåg att Värmeteknik i Väst och Ottos Rörläggeri ofta samarbetade för att kunna ge kunderna den kompletta service de efterfrågade.

Efter noga övervägande beslöt vi därför att bilda ett gemensamt bolag. Vårt mål är att erbjuda ett fullserviceföretag inom kylteknik, VVS och ventilation, med ett tydligt fokus på kundens behov från start till mål.
Vi riktar oss främst mot villaägare och föreningar och samarbetar med ledande tillverkare på marknaden för att säkerställa att ni får den bästa möjliga upplevelsen.

Varför ska du anlita oss?

En installation av oss ska vara noggrant genomtänkt för att möta kundens behov, inklusive framtida service och underhåll.

Har du problem med värmen, varmvattnet eller andra vattenburna system? Behöver du byta eller installera en ny panna eller värmepump? Vi har den expertis som krävs för underhåll, service och installation av ditt värmesystem. Varje fastighet har unika behov, och därför finns det många olika lösningar att välja mellan. Om du har funderingar kring ditt hus uppvärmningssystem och hur det kan förbättras eller ersättas på bästa sätt, är du välkommen att kontakta oss. Vi gör gärna ett hembesök för att undersöka vilka lösningar som passar just dina förutsättningar.